Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık Nedir ve Nasıl Yapılır?

Fiziksel bir biçimde dağıtım kolu olan parsiyel, birbirinden farklı olan sahiplere ve alıcılara hitap etmesidir. Parsiyel yani ingilizce tabiriyle “Less Container Load” olarak adlandırdığımız “Parsiyel Konteyner Yükü” anlamına gelmektedir. Parsiyel Taşımacılık ister 20ft ister 40ft olsun konşimentoda yani taşıma senedinde birden fazla sahibinin ve birden fazla alıcısının olduğunu göstermektedir.

Ticaret hacmi ve mal hareketlerinin gittikkçe artması dünya üzerinde çeşitlenmesi ürünlerin konsolidasyonunu yani borcun vadesini uzatmayı zorunlu hale getiriyor. Uluslar arası ticarette yükler bazen bir konteynerı dolduramadığında bir birinden farklı alıcısı olan yükler “Parsiyel” dediğimiz yani “Less Container Load” olarak bir konteynerde taşınabilme olanağına sahiptir. “LCL” yüklemeler alınan bilgi doğrultusunda ya limana yada lojistik firmasına yönlendirilmektedir.

Meglio Lojistik ile Parsiyel Yük Taşımacılığı

Meglio Lojistik firması olarak sizlere sunduğumuz parsiyel yük taşımacılığı ve parsiyel konteyner taşımacılığı fırsatını kaçırmayın. En ekonomik ve sigorta kapsamında yolculuğa çıkan ve en kısa sürede alıcısına ulaşan yükleriniz bizleri her gün bir adım daha geliştirmektedir.

Uzman personellerimiz ve prensipli çalışma ortamlarımız siz değerli müşterilerimize en güzel olanakları sunmaktadır.

Parsiyel Yük Taşımacılığı ile ilgili siz değerli müşterilerimize karşı çözüm odaklarımız aşağıda’ki gibidir;

  • 7/24 canlı destek ve irtibat telefonu,
  • Sigortalı yük taşımacılığı,
  • Hızlı ve güvenilir bir şekilde seyahat ve kısa sürede teslimat,
  • Ekonomik fiyat değerlendirmesi,
  • Uzman personeller ve disiplinli çalışma ortamlarımız bulunmaktadır.

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Meglio Lojistik firmamız her gün daha da gelişmekte ve siz değerli müşterilerimiz sayesinde farkımızı yaratmaktayız. Eğer sizde ekonomik ve uygun bir Parsiyel Yük Taşımacılığı yapmak istiyorsanız doğru adresdesiniz.

Diğer hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız hizmetlerimiz sayfasına bir göz atabilirsiniz.

İLETİŞİM için;

info@megliolojistik.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

parsiyel taşımacılık yapan firmalar, ırak parsiyel taşımacılık, şehirlerarası parsiyel taşımacılık, romanya parsiyel taşımacılık, rusya parsiyel taşımacılık, iran parsiyel taşımacılık, parsiyel taşımacılık nedir, bulgaristan parsiyel taşımacılık, parsiyel nakliye, parsiyel nakliye firmaları, fransa parsiyel nakliye, iran parsiyel nakliye, gürcistan parsiyel nakliye, ingiltere parsiyel nakliye, parsiyel yükleme, parsiyel kargo, parsiyel taşıma fiyatları, parsiyel, parsiyel nedir, azerbaycan parsiyel, parsiyel yük nedir, kazakistan parsiyel, parsiyel ne demek, parsiyel taşıma ne demek, parsiyel yük ne demek

 

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.